Nyd det nu!
Jeg har sat mig for at nyde livet max. Mad, drikke og gode oplevelser. Have det sjovt, egentlig. Give dig opskrifter på historisk autentisk dansk mad, fortælle dig om ting, der optager mig. Følg mig her på Nyddetnu, hvis du vil være med.
Vil du spørge mig om noget? Skriv venligt og imødekommende på hannah@bloodyamateurs.dk - så får du hurtigt svar!
12 opskrifter til en gammeldags dansk jul
18 nemme opskrifter fra sidst, der var pandemi i Danmark. Dét serverede min oldemor og hyggede om os
Klatter - forkæl ungerne, som min farmor gjorde det. Opskrift på lækkerier af grød
Ribssaftbudding - retro-opskrift på dessert, når der ikke er noget i køkkenet
Grundlovsdessert - opskrift på at føle sig forenet med de danske værdier
Baconfristelsen. Grim og sygt tasty natmad fra 1910 - min oldemors opskrift
Tomatpie - opskrift på deep-pan pizza for 100 år siden. Med persille!
Aubing - opskrift på nem soufflé af rester. Supercool ret i Danmark for 100 år siden
Hilsen fra Spisekammeret. 100 år gammel opskrift, der bruger, hvad du har. Fuck hamster-typer!!
2-øres brød – svinefedtet er den dejlige hemmelighed! Få opskriften fra år 1902
Punsch - Moster Agnes & Madam Petersens opskrift fra ca 1930
Prins Pücklers fromage - sprut, fløde, bær og sukker! Opskrift på enkel dessert fra 1860
Kærnemælkstvebakker - gammel dansk opskrift
Ostelagkage - retro-opskrift på vintage-natmad
Nougatfromage - opskrift på vidunderlige mundfulde fra 1930
Solskinsæg - opskrift på restemad. StopMadspild for 100 år siden
Min tipoldemors sandkage - dansk opskrift fra 1860
Græskarmarmelade – opskrift på lækkert vintersyltetøj til brød, ost og kød
Mors rombudding - den bedste opskrift på den mest syndige dessert